κρατηση

Ιστορια

Το εμβληματικό εστιατόριο της Θεσσαλονίκης ανοίγει ξανά μετά από τρεις δεκαετίες.

Το 1961 τοποθετήθηκε περήφανα στον τοίχο μια πινακίδα βράβευσης της διεθνούς γαστρονομικής εταιρείας Dreicers De Luxe Dining League, ενώ το 1968 η Daily Telegraph την ανέφερε σε άρθρο με τίτλο «Το καλύτερο φαγητό στην Ελλάδα».

Αυτός ήταν ο Όλυμπος Νάουσας όταν η φήμη του ξεπέρασε τα σύνορα Θεσσαλονίκης και Ελλάδας.

σημερα

Η επιστροφή του θρύλου αποτελεί ορόσημο για τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και την ευρωπαϊκή γαστρονομική σκηνή. Η κοινωνική εμπειρία στην οποία το φαγητό συνδυάζεται με το κέφι σε ένα κυριακάτικο τραπέζι επιστρέφει, φέρνοντας ενθουσιασμό για νέα εγχειρήματα γεμάτα πάθος, δόξα και ατελείωτες δυνατότητες.

Olympos Naoussa Restaurant Interior

Ο σεφ μας

Ο βραβευμένος κορυφαίος σεφ, Δημήτρης Τασιούλας, Chef Ambassador της Θεσσαλονίκης και σεφ στη Θρία, την οποία οι Sunday Times ανακήρυξαν ως τον «γκουρμέ προορισμό» το 2019, φημίζεται για τις βαθιές του ρίζες στην πολυπολιτισμική κουζίνα και το γαστρονομικό παρελθόν και παρόν της πόλης. Τα προηγούμενα έργα τέχνης του στο Sebriko προσέλκυσαν τους New York Times, οι οποίοι συνιστούσαν τα εξαιρετικά πιάτα και τις μοναδικές συνταγές του στο διεθνές κοινό τους.

Ως καπετάνιος του Ολύμπου Νάουσας σήμερα, ο σεφ Δημήτρης Τασιούλας ορίζει τις αποκλειστικές του έννοιες της φυσικότητας Olympos και Naoussa σε μια πλούσια γευστική εμπειρία. Επαναφέρει την επιτυχία του μυθικού εστιατορίου και συνεχίζει την κληρονομιά του με νέες εμβληματικές γεύσεις και γαστρονομικές φόρμες.

Our chef

ΠΑΣΧΑ

Easter

Ελάτε να γιορτάσουμε μαζί το Πάσχα στο Όλυμπος Νάουσα!

Το Μεγάλο Σάββατο, μετά την Ανάσταση, σας περιμένει ένα εκλεκτό δείπνο στο Όλυμπος Νάουσα στο πνεύμα της εορτής. 

Την Κυριακή του Πάσχα γιορτάζουμε με ένα παραδοσιακό ψητό αρνί συνοδευόμενο από ούζο. 

Ζήστε τη ζεστασιά των ελληνικών πασχαλινών παραδόσεων μαζί μας στο Όλυμπος Νάουσα, όπου κάθε στιγμή είναι γεμάτη χαρά και γεύση.

Κλείστε το τραπέζι σας τώρα για να εξασφαλίσετε μια αξέχαστη πασχαλινή γιορτή στο +30 2310 275715 ή στο info@olymposnaoussa.gr

 

Group 129

κλειστε τραπεζι

Group 432

Ανακαλύψτε την κοσμοπολίτικη κουζίνα της Θεσσαλονίκης κάνοντας μια κράτηση σήμερα.

κρατηση
ΚΑΝΤΕ ΕΝΑ ΔΩΡΟ

ΚΑΝΤΕ ΕΝΑ ΔΩΡΟ

ΚΑΝΤΕ ΕΝΑ ΔΩΡΟ

Δώστε την ευκαιρία σε ένα αγαπημένο σας πρόσωπο να γνωρίσει το Όλυμπος Νάουσα με μια δωροκάρτα.

Αποστολή δωροκάρτας